Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Jobo is producent van onkruidborstels

Jobo is producent van onkruidborstels, onkruidbezems en terrasborstels in display voor tuincentra en bouwmarkten. Onze borstels zijn gemaakt van kwalitatief materiaal en gemaakt van gecertificeerd hout.

Borstels gemonteerd aan steel

Jobo heeft een speciale montage afdeling voor het monteren van stelen. De standaard lengte van een steel is 1400 mm lang en Ø28 mm in doorsnede. Dit is een goede stevige steel die niet breekt en een goede lengte heeft voor de gemiddelde gebruiker.

Borstels met EAN nodig?

Wij kunnen de borstels voorzien van een EAN code. Uw eigen code of beschikbaar gesteld door Jobo.

Meer weten?

White label

Onkruidborstel met logo nodig? Dit is al mogelijk vanaf 180 stuks! Standaard zwart.

Meer weten?

Onkruidborstels in display

Displays bevorderen de verkoop, zijn makkelijk de winkel in te schuiven en onmisbaar bij tijdelijke promotieacties. Verkrijgbaar in blaco dispays of beplakt met verkoopondersteunend materiaal.

 

De borstelkracht van Jobo

Bij Jobo zetten we ons in voor duurzame oplossingen. We produceren meer dan een miljoen borstels per jaar en gebruiken waar mogelijk gerecyclede materialen en hergebruiken oude borstelkernen.

We helpen u bij het kiezen van de juiste materialen voor specifieke toepassingen, omdat onjuiste keuzes kunnen leiden tot snelle slijtage, aantasting door pH-waarden, hoge temperaturen, of overmatige waterabsorptie waardoor de haren slap worden. Daarnaast voeren we altijd trektesten uit op onze borstels om te garanderen dat de haren stevig vastzitten, dat is de borstelkracht van Jobo!

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt