Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor de machinebouw

In de machinebouw worden borstels op verschillende manieren gebruikt, om bijvoorbeeld een onderdeel schoon te houden, iets af te dichten of tegen te houden. Borstellatten en ronde borstelwalsen zijn borstels die veel gebruikt worden in de machinebouw. Door het juiste type borstel te kiezen, kan de efficiëntie en levensduur van machines worden verbeterd.

Borstellat op maat

Borstellat op maat

Borstels om machinale processen te optimaliseren

Onze borstels zijn ontworpen om machinale processen te optimaliseren. Van het schoonhouden van onderdelen tot het tegenhouden en begeleiden van producten, voor stofafdichting en het transporteren van producten. Borstels zijn vaak de oplossing.

Maatwerk

Jobo maakt borstels op maat voor de machinebouw.

Meer weten?

White label

Borstel met logo nodig? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Standaard zwart of in kleur.

Meer weten?

Borstels met een lange standtijd

Borstels gemonteerd in machines wil je niet vaak vervangen. Dit kost tijd, geld en de machine ligt tijdelijk stil. Een borstel met kwalitatieve slijtvaste haren, verdient zich snel terug en past beter in een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt.

 

Borstelwalsen

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt