Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor de metaalindustrie

In de metaalindustrie wordt veel gewerkt met zware platen of profielen. Voor het verplaatsen van deze onderdelen worden borstellatten of borstelplaten gebruikt. Deze borstels zorgen ervoor dat producten onbeschadigd verschoven kunnen worden, zonder lawaai. Bij het kiezen van borstelplaten zijn enkele belangrijke factoren: het draagvermogen, de flexibiliteit en slijtvastheid, wij helpen hier graag bij.

Ontbraamborstels

Ragers en borstelwals zijn ideaal voor het ontbramen en reinigen van metalen platen, boorgaten en buizen. Ze zorgen voor een gladde afwerking en verwijderen vuil en braamrestjes. Dit vermindert slijtage aan de componenten en verlengt hun levensduur.

Maatwerk

Borstels voor de metaalindustrie op maat nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Meer weten?

White label

Borstel met logo nodig? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Standaard zwart of in kleur.

Meer weten?

Ragers

Ontbraam ragers zijn kleine, gespecialiseerde borstels die worden gebruikt om braampjes en scherpe randen in boorgaten en smalle ruimtes te verwijderen. Ze zorgen voor een gladde afwerking en verbeteren de kwaliteit van het product. Door hun precisie en efficiëntie zijn ze ideaal voor fijnmechanische bewerkingen.

 

Borstellatten

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt