Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor de schoonmaakindustrie

Bij Jobo specialiseren we ons in het bieden van maatwerkoplossingen voor diverse toepassingen, zoals het reinigen van buizen en leidingen, of het industrieel schoonmaken van kratten en machines.

Materiaal kern:Hout
Materiaal haren:Kunststof haren, Plantaardige haren
Materiaal kern:Hout
Materiaal haren:Kunststof haren, Metalen haren
Materiaal haren:Plantaardige haren
Zichtbare haarlengte:75 mm

Voor ieder schoonmaakprobleem een borstel

Bij Jobo zetten we onze kennis van materialen in om u een passende oplossing te bieden. Elk schoonmaakprobleem is anders en vraagt om een borstel die specifiek is afgestemd op uw taak. In onze fabriek in Hoogeveen maken we borstels op maat die nauwkeurig voldoen aan uw eisen. Of het nu gaat om een stevige borstel voor zware klussen of een fijnere voor delicate oppervlakken.

Maatwerk

Jobo maakt borstels op maat voor de schoonmaakindustrie.

Meer weten?

White label

Borstel met logo nodig? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Standaard zwart of in kleur.

Meer weten?

Borstels op maat voor de schoonmaakindustrie

Bij Jobo maken we op maat gemaakte borstels voor de schoonmaakindustrie. Loop je steeds tegen taken aan waarbij een borstel handig zou zijn? Wij kunnen een borstel op maat maken die precies past bij jouw specifieke schoonmaakbehoeften, zodat die klus eenvoudig geklaard kan worden. Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerkoplossingen..

 

Getwijnde borstel

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt