Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor sportvelden

Jobo biedt verschillende borstelplossingen voor sportvelden. Van kunstgrasborstels tot voetenvegers en bezems. Onmisbare borstels en bezems voor sport- en kunstgrasvelden.

Materiaal kern:Hout
Materiaal haren:Kunststof haren, Plantaardige haren
Materiaal kern:Hout
Materiaal haren:Kunststof haren, Metalen haren

Borstellat op maat

Borstellat op maat

Reservebezem voor driehoeksbezem

Wij zijn de producent van reserve borstels voor driehoeksbezems en het borsteldeck systeem, ideaal voor het onderhouden van kunstgrasvelden. Onze bezems verwijderen vuil en bladeren, maken mos en algen los, verdelen infill materialen zoals zand en rubber gelijkmatig, en liften platliggende kunstgrasvezels op.

Maatwerk

Jobo maakt borstels op maat voor de sportvelden en accommodaties.

Meer weten?

Voetenvegers

Verminder inloopvuil met 80% in kleedkamers en kantines.

Meer weten?

Waarom kunstgras borstelen?

Het regelmatig borstelen van kunstgras houdt de vezels rechtop, waardoor het veld een natuurlijke uitstraling en optimale speelkwaliteit behoudt. Het verwijdert vuil en bladeren, wat de hygiëne verbetert, en verdeelt infill-materialen zoals zand en rubber gelijkmatig, wat de stabiliteit en duurzaamheid van het kunstgras bevordert.

 

Voetenlatten voor sportvelden

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt