Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Maatwerk

Het kiezen van de juiste borstel is het allerbelangrijkste voor een goed resultaat; aspecten zoals haarlengte, stijfheid en materiaalkeuze bepalen de prestatie. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis stellen ons in staat maatwerkoplossingen te bieden die nauw aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu een specifiek probleem hebt of al precies weet wat je nodig hebt, wij voorzien je graag van goed advies en praktische oplossingen.

Ben je benieuwd hoe technische borstels jouw productieproces kunnen verbeteren en welke stappen daarbij horen? Bekijk hieronder ons stappenplan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag de juiste borstel te vinden voor de specifieke situatie waarvoor jij hem nodig hebt. Jouw borstelvraagstuk is bij ons in goede handen.

Op maat laten maken

Stap 1
Uw wensen in kaart brengen

Heb je een idee hoe een specifieke borstel jouw productieproces efficiënter kan maken? Dan ben je bij Jobo aan het juiste adres. Afhankelijk van je kennis en behoeften, bieden we verschillende startpunten…

 

 

Lees verder
Stap 2
Concept

Na het doornemen van de gewenste maten, materialen en aantallen, zijn er twee mogelijkheden…

 

Lees verder
Stap 3
Eind product

Na overeenstemming over de offerte starten we met de productie van jouw borstel. We zetten ons volledig in voor de kwaliteit van elke borstel, waarbij we de volgende stappen nemen om deze te garanderen…

Lees verder
Stap 4
Verzending

Na overeenstemming over de offerte starten we met de productie van jouw borstel. We zetten ons volledig in voor de kwaliteit van elke borstel, waarbij we de volgende stappen nemen om deze te garanderen…

Lees verder
Stap 5
Veelgestelde vragen

Als er iets is waar je meer over wilt weten betreffende jouw nieuwe borstel of als je hulp nodig heeft, zijn we slechts een telefoontje of e-mail verwijderd.

Lees verder
Meedenken met klant icoon
Kennis icoon
persoonlijke communicatie icoon

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk

Bij Jobo is persoonlijke aandacht meer dan een term; het is onze manier van zakendoen. We begrijpen dat elke klant uniek is en specifieke eisen heeft. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde partner. Daarom zetten we ons in om nauw samen te werken, om zo de beste oplossingen te vinden voor het probleem. Ons team staat altijd klaar om  te ondersteunen, of het nu gaat om het selecteren van de juiste materialen, het aanpassen van afmetingen, of het bieden van advies op maat.

We zijn er trots op dat we niet alleen producten leveren, maar ook een service die echt verschil maakt. Op zoek bent naar borstels voor industriële toepassingen, machineonderhoud of een ander specifiek gebruik? Wij garanderen een borstel die aan de verwachtingen voldoet. Onze focus ligt op het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en tevredenheid.

Op maat laten maken

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt