Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borsteloplossingen voor de grafische industrie

De grafische industrie heeft verschillende borsteloplossingen nodig. De borstels variëren van borstels die papier begeleiden tot antistatische borstels die elektrische lading neutraliseren. Jobo denkt graag mee voor alle oplossingen in de grafische industrie.

Borstellat op maat

Borstellat op maat

Borstel optimaliseren het drukwerkproces

en je op zoek naar betrouwbare borsteloplossingen voor drukwerkprocessen? Zoek niet verder. Jobo Borstelfabriek helpt je vrijblijven met advies over hoe we drukwerkprocessen kunnen optimaliseren door middel van onze borsteloplossingen.

Maatwerk

Jobo adviseert en maakt borstels op maat voor de grafische industrie.

Meer weten?

White label

Borstel met logo nodig? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Standaard zwart of in kleur.

Meer weten?

Borstels op maat voor de grafische industrie

Bij Jobo maken we op maat gemaakte borstels voor de grafische industrie. Antistatische borstels voorkomen statische opbouw, terwijl reinigingsborstels drukplaten en cilinders schoon houden. Daarnaast zorgen transportbandborstels voor een efficiënte doorvoer van materialen. Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerkopties die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

 

Grafische industrie

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt