Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor de farmaceutische industrie

In de farmaceutische industrie zijn specifieke borsteloplossingen vereist. Deze moeten voldoen aan strikte normen en certificeringen. Daarnaast stel deze sector hoge eisen aan materialenkennis en certificering. Het gebruik van niet geschikte materialen kan naast productievertragingen ook zorgen tot problemen tijdens audits.

Voldoen aan normen en eisen van de farmacie

Onze borstels zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de strenge normen van farmaceutische toepassingen. Voor het werken met bijvoorbeeld medicijnen gelden er strenge eisen, wij helpen daar graag bij.

Maatwerk

Jobo maakt borstels op maat voor de farmaceutische industrie.

Meer weten?

Borstels met certificaat

Jobo levert borstels met certificaat aan. Geef dit wel van te voren aan.

Meer weten?

Borstels op maat voor de farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie heeft vaak borsteloplossingen op maat nodig. Jobo adviseert graag welke materialen geschikt zijn, zodat er bij de audit geen verrassingen zijn.

 

wegwerp stoffer kokos

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt