Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Wat zijn vogelweringsborstels?

Vogelweringsborstels zijn een eenvoudige en effectieve oplossing voor het weren van vogels, vleermuizen en marters tijdens bouwprojecten en renovaties. Onze borstels zijn in de praktijk getest en goedgekeurd door ecologen als tijdelijk weringsmiddel. Raadpleeg de flora- en faunawetgeving voor de periodes waarin de borstels geplaatst mogen worden.

Getest vanuit de praktijk

Getest in de praktijk onder toeziend oog van een ecoloog. Ervaar de borstelkracht van onze weringborstels met gerecyclede borstelharen, snel geleverd, eenvoudig te leggen en volbezet met harde haren. In Nederland gemaakt door onze ervaren medewerkers.

Weringsborstels op maat

Wij produceren ook andere diameters en lengtes.

Meer weten?

Borstels met EAN nodig?

Wij kunnen de borstels voorzien van een EAN code. 

Meer weten?

Gebouwen natuurvrij maken

Onze borstels dichten openingen af zonder schade toe te brengen aan de dieren, en zijn perfect voor de preventie van vogels, marters en vleermuizen.

 

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt