Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor de bouwindustrie

Voor de bouwindustrie is efficiënt werken belangrijk. Daarom is een kwalitatieve bouwstoffer die fijn in de hand ligt beter dan een goedkope wegwerpstoffer. Onze bouwstoffers en voegbezems zijn speciaal ontworpen voor bouwwerkzaamheden. Gebruik ze voor het schoonvegen van overtollig materiaal, voor het uitkrabben van voegen of het afwerken van pointervoegen. Kijk hier voor meer informatie over onze producten en hoe ze uw bouwprojecten kunnen ondersteunen.

Materiaal haren:Plantaardige haren
Zichtbare haarlengte:75 mm

Borstels voor de bouwkeet op de bouwplaats

Op elke bouwplaats zie je ze: de bouwkeet. Deze tijdelijke kantine is belangrijk voor de vakmannen. Om deze schoon te houden, zijn onze borstels en bezems onmisbaar. Gebruik de zachte binnenbezem of onze stoffer en blik voor het bij elkaar vegen van al het zand en vuil. Gebruik de buiten bezem voor het schoonhouden rondom de keet. Bovendien kan je de voetenveger gebruiken voor het schoonmaken van al het inloopvuil.

Maatwerk

Borstels voor de bouwindustrie op maat nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Meer weten?

White label

Borstel met logo nodig? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Standaard zwart of in kleur.

Meer weten?

Vogelwerings- en vleermuisborstels voor de bouw

Tijdens bouwprojecten moet de flora- en faunawet worden nageleefd. In de broedperiode van vogels is dat een uitdaging. Het natuurvrij maken van bouwprojecten wordt steeds belangrijker. Wij hebben meegekeken in de praktijk en vanuit de praktijk vogelweringborstels ontworpen en vleermuisborstels. Duurzame borstels, gemaakt van gerecycled kunststof.

 

wegwerp stoffer kokos

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt