Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren
Praktische
Innovatieve
Professionele
Eenvoudige
Sterke

Borstelkracht®

De wereld draait op borstelkracht
en dat zit in onze DNA

Professionele borstelkracht

Jobo is al meer dan 40 jaar dé specialist in borstelwerk. Als familiebedrijf brengen we passie, kwaliteit en vakmanschap samen in elke borstel die we maken. Onze toepassingen zijn eindeloos: reinigen, ontbramen, begeleiden, afdichten, aandrukken, opvangen… Bij Jobo ervaren we dagelijks de veelzijdigheid van onze producten.

We produceren borstels voor professionals uit allerlei sectoren: van industrie tot agrarische bedrijven, van waterschappen tot food. Elke gebruiker heeft individuele wensen en eisen. Hier denken we graag in mee vanuit onze jarenlange ervaring. Het maken van de beste borstel is ons gezamenlijke doel, al decennialang. Het zit in ons DNA.

We zijn trots op onze Nederlandse productie, maar ook op onze inzet voor het milieu. Dit doen we door zoveel mogelijk gerecycled kunststof te gebruiken, oude borstels een nieuw leven in te blazen en bio-based materialen aan te bieden. Daarnaast zijn we FSC® gecertificeerd, wat onze toewijding aan duurzaamheid onderstreept.

In ons familiebedrijf, nu met drie generaties actief, werken we samen met een toegewijd team van 18 vakmensen. Onze korte lijnen zorgen voor snelle, persoonlijke service. We staan altijd klaar om mee te denken en advies te geven.

Heeft u vragen over onze borstels of wilt u advies op maat? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met onze expertise en passie voor borstelwerk.

Bij Jobo draaien we niet om de borstel heen – we maken er werk van!

Ontdek de persoonlijke communicatie van Jobo

Persoonlijke communicatie is van belang bij Jobo. We kijken samen naar de wensen die je hebt voor jouw industrie. En we adviseren graag welke borstels het beste van toepassing zijn op jouw vraag. Ook helpen we je oude borstels een nieuw leven te geven. Meer weten? Lees dan alles over duurzaamheid bij Jobo.

Kennis icoon
persoonlijke communicatie icoon
circulair verhaal icoon

Neem een kijkje

In onze fabriek

In dit filmpje laten we zien hoe we een getwijnde reinigingsborstel produceren op onze volautomatische borstelmachine. Wij stellen het programma in, stoppen de haren in het magazijn en de machine gaat aan het werk. Eerst worden de haren op een transportbandje uitgelegd, vervolgens wordt het draad aangevoerd en worden de haren tussen het draad geplaatst. De machine draait de borstel een klein beetje in en gaat vervolgens naar het volgende station. Hier wordt de borstel verder ingedraaid, geschoren en op maat geknipt, nog even op de transportband en klaar!

Neem contact op

Wij helpen u graag verder! U kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt