Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor de technische industrie

De technische industrie heeft borstels nodig voor verschillende toepassingen. Borstels kunnen helpen met het geleiden of afremmen van materialen, het reinigen van componenten of afschermen van vuil en stof. Borstels die gebruikt worden in de techniek kunnen het beste op maat gemaakt worden. Op zoek naar een borstel passend bij een nieuw ontwerp, idee of toepassing? Jobo maakt borstels op maat voor de technische industrie. Onze experts denken graag met je mee.

Kies voor borstels van kwaliteit voor de techniek

Voor de technische en industriële industrie zijn borstels van hoge kwaliteit belangrijk. Hierdoor bespaar je namelijk kosten op onderhoud en vervanging. Is een borstel aan vervanging toe? Lees dan ons recycle programma en ontdek hoe wij borstels recyclen.

Maatwerk

Jobo maakt borstels op maat voor alle technische toepassingen.

Meer weten?

White label

Borstel met logo nodig? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Standaard zwart of in kleur.

Meer weten?

Borstels op maat voor de technische industrie

In de technische industrie zijn vaak borstels op maat nodig. Hierbij moet je denken aan een specifieke maat, een afwijkende vorm, bepaalde eigenschappen van de haren of een hele kleine tolerantie. Kortom alles wat niet standaard te verkrijgen is en geheel voor jullie op maat wordt gemaakt, zodat het werkproces weer efficiënt verloopt.

 

technische industrie

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt