Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor de maakindustrie

In de maakindustrie spelen borstels een belangrijke rol bij verschillende productieprocessen. Borstels optimaliseren het productieproces, doordat ze producten begeleiden of op hun plaats houden. Bovendien beschermt het producten. Daarnaast kunnen borstels producten tegenhouden, vertragen, opvangen en zelfs schoonmaken. Ook is het kostenbesparend, omdat borstels de efficiëntie van het productieproces verhogen.

Kies de juiste borstel voor het productieproces

Tijdens het productieproces kunnen verschillende borstels ingezet worden. Bij het keuzeproces is het belangrijk om de juiste borstels te kiezen. Het is nodig om rekening te houden met verschillende aspecten, zoals: de slijtvastigheid, de stijfheid, het terugbuigvermogen van de haren, de chemische bestendigheid, de hitte bestendigheid, de voedselveiligheid en anti-statische eigenschappen.

Maatwerk

Jobo maakt borstels op maat voor de maakindustrie.

Meer weten?

White label

Borstel met logo nodig? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Standaard zwart of in kleur.

Meer weten?

Wat invloed heeft op borstelharen

De borstelharen bepalen of een borstel wel of niet werkt. Een borstel die veel in water gebruikt wordt, maar niet de juiste haarvezel heeft, absorbeert water en wordt slap. Ook schoonmaakmiddelen en temperaturen zijn van invloed op borstelharen. Kortom elke omgeving heeft zijn eigen unieke uitdaging. Daar denken wij graag in mee.

 

Borstel versleten? Gooi niet weg!

Wist u dat versleten borstels niet altijd weggegooid hoeven te worden als de haren versleten zijn? Grote kans dat de kunststof kern of houder nog goed is en opnieuw gebruikt kan worden. Sinds 1983 doen we dit al, maar nu circulariteit steeds belangrijker wordt, is dit een uitkomst voor veel bedrijven die bij de wet verplicht zijn afval te reduceren of her te gebruiken, bovendien hoeven we op deze manier minder grondstoffen te gebruiken.

Bekijk hier hoe uw borstel gerecycled kan worden.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder! U kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt