Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Concept – Maatwerk

Na het doornemen van de gewenste maten, materialen en aantallen, zijn er twee mogelijkheden:

Direct bestellen

Als de borstel aan uw eisen voldoet, kunt u overgaan tot bestellen. Dit is een gebruikelijke stap voor borstels die al bekend zijn of waarbij de kans op fouten minimaal is.

Prototype ontwikkelen

Voor nieuwe toepassingen, waarbij het nog onzeker is of de borstel in de praktijk zal presteren zoals verwacht, adviseren wij het maken van een prototype. Dit stelt u in staat om de borstel in de praktijk te testen en eventuele aanpassingen door te geven. Zo werken we samen aan de ontwikkeling van de ideale borstel voor uw specifieke toepassing.

Offerte

Zodra we alle details hebben besproken, stellen we een offerte voor u op. Hierin worden ook de kosten voor het ontwikkelen van een prototype opgenomen, indien van toepassing. Eventuele aanpassingen na deze fase kunnen invloed hebben op de prijs.

Levertijd

De levertijd van uw borstel hangt af van het specifieke type dat u bestelt. Alle details hierover, inclusief de verwachte levertijd, zullen duidelijk in uw offerte worden vermeld.

Spoedprocedure

Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Wij bieden een spoedprocedure aan voor situaties waarin tijd een kritieke factor is. Afhankelijk van het type product dat u nodig heeft, zullen we onderzoeken wat mogelijk is en of uw bestelling in aanmerking komt voor deze versnelde service. Houd er rekening mee dat voor de spoedprocedure extra kosten in rekening worden gebracht. Dit is nodig omdat we onze planning aanpassen en machines omstellen om aan uw spoedbehoefte te voldoen.

Op maat laten maken

dappr.gemaakt