Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor de betonindustrie

De betonindustrie gebruikt verschillende borsteltoepassingen. Borstellatten helpen bijvoorbeeld bij het gladstrijken van beton. Het gladstrijken van beton is belangrijk voor een strak oppervlak. Daarnaast dragen borstels bij aan het schoon houden van betonmallen, erg belangrijk voor de levensduur van mallen.

Borstellat op maat

Borstellat op maat

Borstellatten in de betonindustrie

Borstellatten helpen met het gladstrijken van beton. Dit is een belangrijk onderwerp in de betonindustrie. Een goed gladgestreken betonoppervlak zorgt voor een sterke en minder poreuze toplaag. Dit verlengt de levensduur van de betonconstructie.

Maatwerk

Jobo maakt borstels op maat voor de betonindustrie.

Meer weten?

Kwalitatieve borstels

Jobo levert borstels met slijtvaste haren aan de betonindustrie.

Meer weten?

Speciale ragers voor beton en metselwerk

Naast borstellatten bieden wij ook speciaal ontwikkelde ragers voor het schoonmaken van boorgaten in beton en metselwerk.

 

wegwerp stoffer kokos

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt