Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Natuurvrij maken met effectieve vogelweringborstels

Het natuurvrij maken is een belangrijk proces om huismussen, zwaluwen en vleermuizen te beschermen. Dit traject bestaat uit het lokaliseren van deze dieren en hen de mogelijkheid bieden tijdelijk een ander onderkomen te zoeken. Tijdens deze periode worden nestkasten opgehangen en vogelweringborstels geplaatst onder de dakpannen. Deze borstels zijn effectief in het voorkomen dat vogels terugkeren naar hun oorspronkelijke nesten tijdens bouwwerkzaamheden.

Jobo biedt een simpele en kosteneffectieve oplossing voor het weren van vogels. Grote ronde borstels, geplaatst in de dakgoot of onder dakpannen, zorgen ervoor dat vogels geweerd worden. Dankzij handige koppelhaakjes kunnen de borstels eenvoudig met elkaar verbonden worden en blijven ze stevig op hun plaats, zelfs bij harde wind.

Na voltooiing van het bouwproject kunnen de borstels uit de goten worden gehaald en hergebruikt worden. Ze kunnen echter ook blijven liggen om ongedierte, zoals marters, permanent te weren. Het is cruciaal om de borstels vóór het broedseizoen te plaatsen. Het broedseizoen varieert per vogelsoort en verstoring tijdens deze periode is volgens de flora- en faunawet het hele jaar door strafbaar.

Onze standaardmaten voor vogelweringborstels zijn Ø90 mm, Ø120 mm, 150 mm, 180 mm, en 200 mm, met een lengte van 1 meter. Aangepaste maten zijn ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen: stuur een e-mail naar info@jobo-borstels.nl.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt