Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Messing, fosforbrons en (rvs) staal draadborstels

Jobo produceert ronde borstels op maat met messing, fosforbrons en (rvs)staal. Deze borstels zijn geschikt voor het ontbramen, ontroesten en het schoonmaken van gaten. Ook wel ‘gatborstels’ genoemd.

Fosforbrons ronde borstels zijn kwalitatief sterke borstels voor allerlei oppervlaktebewerkingen, zoals het opruwen, ontbramen, schoonmaken en polijsten van gaten, lopen, buizen en alle denkbare holle voorwerpen. Fosforbrons is taai, heeft een lage wrijvingscoëfficiënt en de haren hebben een fijne zachte structuur. Het materiaal is slijtvast en corrosiebestendig.

Draadwissers met messing worden veelal gebruikt voor het ontbramen van zachtere materialen, zodat er geen krassen ontstaan. Het is flexibel en goed bestand tegen vocht. Aluminium en zacht staal wordt vaak schoongemaakt met een messing borstel.  Ook is het goed bestand tegen vochtige omstandigheden en roest het niet. Bovendien is het makkelijk te onderhouden.

(RVS) staal- borstels zijn  veel harder en wordt gebruikt op ondergronden die krasbestendig zijn of die met kracht gereinigd moeten worden. RVS kan niet tegen chloor.

Zoekt u een borstel met messing, fosforbrons of (rvs)staal? Wij helpen u graag verder!

Ferro borstels

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt