Spoedbestelling?

Neem contact op

Filteren

Assortiment

Industrie

Filteren

Assortiment
Materiaal haren
Filteren

Filteren

Assortiment
Materiaal haren

Borstels voor de agrarische sector

In de agrarische sector zijn specifieke borsteloplossingen belangrijk. Jobo levert gespecialiseerde borstels die aan de eisen van deze sectoren voldoen. In deze sector zijn borstels nodig voor bijvoorbeeld stalonderhoud en machines, maar Jobo heeft ook veeborstels. Deze dragen bij aan het dierenwelzijn.

Veeborstels voor de agrarische sector

Veeborstels stimuleren het natuurlijke schuurgedrag bij koeien, biggen, geiten en paarden, en beschermen tegelijkertijd hun huid, wat essentieel is voor dierenwelzijn en het voorkomen van huidproblemen.

Maatwerk

Jobo maakt borstels op maat voor de agrarische sector.

Meer weten?

White label

Borstel met logo nodig? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Standaard zwart of in kleur.

Meer weten?

Borstels voor landbouwmachines in de agrarische sector

Jobo levert borstelwalsen en borstellatten voor land- en tuinbouwmachines, zoals graszaadmachines, melkrobots, sorteermachines en verpakkingslijnen. Deze zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled kunststof of borstels met een lange standtijd.

 

De borstelkracht van Jobo

Jobo produceert meer dan een miljoen borstels op jaarbasis voor verschillende branches en uiteenlopende toepassingen. De borstels van Jobo staan in het teken van duurzaamheid. Onze borstels en bezems zijn geproduceerd in Nederland en waar mogelijk gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring je altijd helpen met het kiezen van de juiste materialen en borstels voor jouw specifieke vraag. Ook worden onze borstels grondig getest, waardoor deze altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek indienen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Whatsapp Bel me terug info@jobo-borstels.nl
Neem contact op!
dappr.gemaakt